Skip to main content

Kerstpakketten

Bent u voor uw collega’s of personeel nog op zoek naar het juiste kerstpakket? Wij hebben een selectie samengesteld van drie verschillende kerstpakketten, welke u op deze pagina kunt vinden. Maar u kunt ook uw eigen kerstpakket volledig naar uw wensen met ons samenstellen! Bestellingen voor kerstpakketten kunnen uiterlijk 12 december bij ons gedaan worden, neem contact met ons op voor meer informatie of vul direct het onderstaande aanmeldingsformulier in. Merry Christmas!

AMSTERDAMS KERSTPAKKET

KERSTPAKKET MET EEN COMPLETE SELECTIE AAN ECHTE AMSTERDAMSE PRODUCTEN. HIER ZITTEN PRODUCTEN IN VAN BEKENDE AMSTERDAMSE LEVERANCIERS WAARONDER HOLTKAMP, GOTJE, BRANDT & LEVIE, KESBEKE EN MOKUM PILS

€30,00

NASSEN KERSTPAKKET

EEN KERSTPAKKET SAMENGESTELD MET DE BESTSELLERS VAN ONZE WINKEL. DENK HIERBIJ AAN EEN SELECTIE MET CHARCUTERIE, KAZEN, TAPAS, NOTEN, OLIJFOLIE EN EEN KLASSIEKE WIJN

€ 40,00

NASSEN DELUXE KERSTPAKKET

EEN KERSTPAKKET SAMENGESTELD MET DE MEEST HOOGWAARDIGE LUXE PRODUCTEN EN WIJN UIT ONZE WINKEL. OOK EEN MOGELIJKHEID OM EEN KAVIAAR SUPPLEMENT TOE TE VOEGEN AAN HET PAKKET.

€ 60,00

ZELF SAMENGESTELD KERSPAKKET

EEN KERSTPAKKET VOLLEDIG NAAR UW WENSEN SAMENGESTELD. DE PRIJS IS AFHANKELIJK VAN DE KEUZES EN GROOTTE DIE U WENST.

KEUZE KERSTPAKKET & FACTURATIE

Vul hieronder uw gegevens in en het gewenste pakket, de grootte, het aantal en waar en wanneer de pakketten moeten worden geleverd. Na uw aanvraag zullen wij u een offerte toesturen en nog een overleg met u hebben ter bevestiging. Hierna volgt de factuur en bevestigt u uw bestelling door middel van een aanbetaling van 50%.

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.