Skip to main content

Catering

Nassen is in te huren om de catering voor uw event te verzorgen. Wij kunnen verschillende opties bieden. Namelijk verschillende soorten borrelplanken van verschillende groottes met diverse wensen. Ook kunnen wij dit aanvullen met kleine canapés.
Daarnaast kunnen wij ook de dranken verzorgen voor uw event. U kunt er dan voor kiezen dat wij met ons personeel op locatie komen of dat wij de spullen afleveren, u zelf het event host en wij de volgende dag weer de spullen komen ophalen.

Bel of mail ons over de mogelijkheden, of vul onderstaand formulier in en wij denken graag met u mee om de beste optie voor uw event te vinden. 

Borrelplanken


Borrelplanken zijn er in veel soorten en maten. Zo kunt u bij ons een kleine, middel en grote borrelplank bestellen wanneer we het hebben over de grootte van de plank. Daarnaast kunt u ook nog een keuze maken uit de smaken, hierbij kunt u kiezen uit een milde, medium of sterke borrelplank. Daarnaast heeft u ook nog de volgende opties: met vlees, met vis, helemaal vegetarisch of vegan.