Skip to main content

Over Nassen

Passie voor wijn, eten en nog veel meer producten van uitmuntende kwaliteit

Over ons

Mijn naam is Zoë Wijdenes en ik ben mede-eigenaar van Nassen Amsterdam. Deze winkel run ik samen met mijn oom en hier kan ik al mijn passie kwijt voor wijn en eten, zodat ik mijn kennis en ervaring met u kan delen.

De naam Nassen Amsterdam is ontstaan door mijn Jordanese opa. Mijn opa is opgegroeid in de Tweede Looiersdwarsstraat, het zijstraatje tussen de Looiersgracht en de Elandsgracht in de Jordaan. Daar woonde hij eerst met zijn ouders, broers en zussen. Later woonde hij in het huis naast zijn ouders met mijn moeder en oma. En het leuke is dat hij altijd door de Huidenstraat van kleins af aan naar De Krijtberg kerk liep om daar te zingen, waar onze winkel nu is gevestigd.

Nu zijn wij als familie begonnen met de winkel Nassen. Samen met mijn oom, neven en andere liefhebbers voor wijn en eten hebben wij het perfecte team samengesteld om u te assisteren in de winkel.

nassen-amsterdam-over-ons-opa (1)
Mijn Jordanese opa ….

Onze missie

Onze missie is een echte parel te zijn in Amsterdam Centrum voor liefhebbers voor prachtige klassieke wijnen en producten van hoge kwaliteit, waar alles direct in één winkel te vinden is waar u naar op zoek bent op het gebied van wijn en delicatessen.

Zoë Wijdenes, Eigenaresse

Onze Visie


Wij staan voor luxe en een perfecte service en advies waar wij met u meedenken

De oorsprong


De producten die wij in de winkel hebben komen met name uit Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Onze ingrediënten en producten zijn vers en van de hoogste kwaliteit van de beste leveranciers

Musthaves


Wij focussen ons op klassieke musthaves in de keuken, op de borrelplank, tijdens de lunch of voor in het glas.

Van eigen bodem


Wij hebben ook een selectie van verschillende typisch Hollandse en Amsterdamse producten

Over Zoë Wijdenes

Ik ben zevenentwintig jaar oud en heb de Hogere Hotelschool in Amsterdam afgerond. Tijdens mijn studie heb ik in Barcelona gewoond en gewerkt. Daarna heb ik in twee van de betere restaurants van Amsterdam gewerkt. Ik heb onder andere bij Librije’s Zusje Amsterdam in hotel Waldorf Astoria Amsterdam gewerkt, wat nu Spectrum heet, welke is bekroond met twee Michelin-sterren. En bij restaurant Bridges in Sofitel Legend The Grand Amsterdam, welke destijds was bekroond met een Michelin-ster.

Daarnaast vergrootte ik mijn passie door bijna ieder sterrenrestaurant in zowel Amsterdam als in andere steden te bezoeken, tot aan de beste brasserieën en andere hotspots in de stad en bekende plekken in Nederland en andere plekken in Europa. Ik heb veel liefde voor de Italiaanse, Spaanse en Franse keuken en wijnen en dat kun je terugzien in mijn winkel.

Samen met mijn team kunnen wij de beste producten voor de juiste gelegenheid voor u vinden, om voor u mooie herinneringen te creëren door de toevoeging van de beste wijnen en andere producten.

zoe-wijdenes-nassen-amsterdam
team-nassen-zoë-wijdenes

Webshop

Op dit moment zijn we nog bezig met het inrichten van onze webshop zodat u straks ook uw favoriete delicatessen online kan bestellen! Heeft u vragen of wilt u nu alvast iets bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op…